Over Ons

Minnaars van kunst en cultuur

Wie zijn er achter de schermen aan het werk?

Meer over de initiatiefnemers

Festival Heuvelrug is een initiatief vanuit de Raad van de Gemeente Utrechtse Heuvelrug, de Gemeente is mede organisator.

In de organisatie zitten vanuit regio90 FM de Hr. Joop van Ditmarsch en Guido Pot (projectleider). Namens stichting SBI Jaap Jongejan en Wim Oolbekkink en vanuit de St. Culturele Regio zitten Jan Pieter de Rooij en Henk Drok in de organisatie. Maja van Eindthoven is als cultuurcoach aanwezig.

Een kleine groep mensen die in ruim 2,5 maand een waar huzarenstuk hebben afgeleverd door in 7 plaatsen en bijna op 20 locaties kunst en cultuur te presenteren voor de inwoners van de Gemeente UH.

Wethouder Cultuur Hans Waaldijk is erg enthousiast over het resultaat: “De kunst- en cultuur- sector snakt er naar om weer in contact te komen met publiek, en vice versa geldt dat natuurlijk ook. Het college en de raad ondersteunen dit initiatief dan ook van harte en we kijken zeer uit naar de start van ons eigen cultuurfestival.”

Op de foto: Op de voorgrond Maja van Eindthoven. Daarachter links Jan Pieter de Rooij en rechts Henk Drok. Geheel achteraan vlnr: Joopp van Ditmarsch, Guido Pot en Jaap Jongejan.